Dugoročni najam kombija

 

Da li razmišljate o dugoročnom iznajmljivanju kombija?
Lider Limo d.o.o. je tu za Vas, tako da možete dobiti kombi u skladu sa vašim potrebama. Od pronalaženja pravog kombija do razumevanja detalja osiguranja, pomoći ćemo Vam da donesete pravu odluku.

Pouzdano i ekonomično

Dugoročno iznajmljivanje kombija je ekonomičan način da dobijete kombi koji vam je potreban bez obaveze vlasništva. Savršen je za preduzeća kojima je redovno potrebno veliko vozilo, ali ne žele nužno da ga poseduju. Sa dugoročnim iznajmljivanjem kombija, možete uštedeti novac na osiguranju, održavanju i popravkama, a čak možete dobiti pristup većem izboru vozila.
Sve u svemu, dugoročno iznajmljivanje kombija je pametan izbor za sve koji traže pristupačan i pouzdan način kretanja.

Svrha dugoročnog iznajmljivanja kombija je da obezbedi pojedincima ili preduzećima pouzdano i isplativo rešenje za transport na duži period. Dugoročni najam kombija je idealan za one kojima je vozilo potrebno duže od nekoliko dana ili nedelja, ali ne žele da se obavežu da će odmah kupiti kombi. Omogućava pojedincima ili preduzećima da imaju pristup kombiju bez finansijskog tereta vlasništva, kao što su održavanje, popravke i osiguranje.
Dugoročni najam kombija je takođe koristan za one kojima je kombi potreban za sezonski rad, posebne događaje ili dugoročne projekte. Pruža fleksibilnost i praktičnost, omogućavajući pojedincima ili preduzećima da se fokusiraju na svoj posao bez brige o transportu.

Pravi izbor vozila

Iznajmljivanje kombija zavisi od brojnih faktora. Kada birate najbolji kombi koji odgovara vašim poslovnim potrebama, morate da uzmete u obzir svoje potrebe za brojem ljudi i teretom, i naravno, uporedite dobavljače i cene.
Za dugoročno iznajmljivanje kombija preporučujemo:

Ford Tranzit  2022 godište

Ford Tranzit je osvojio titulu najprodavanijeg vozila u 2021. To je odličan kombi srednje veličine za svaki posao.

To je pouzdan kombi, lak za vožnju i neometano manevrisanje čak i najužim ulicama.

Ford Transit ima odlične bezbednosne opcije kao što su ESP, kontrola vuče, pomoć pri kočenju u slučaju nužde. Ponosno je postigao pet zvezdica na Euro NCAP bezbednosnoj oceni.

Karakteristike našeg vozila:

  • 8+1 sedište (tri reda)
  • extra long
  • zatamnjena stakla
  • trozonska klima.

Iskoristite sve prednosti koje donosi dugoročno iznajmljivanje kombija

Ukoliko želite da unapredite svoje poslovanje i obogatite svoj vozni park kontaktirajte nas da zajedno pronađemo najbolju opciju.

Za dodatne informacije: pošaljite nam upit na office@liderlimo.rs ili nas možete kontaktirati  pozivom na telefone:

+381 61 4901 010   i   +381 65 33 77 601.