Prevoz Beograd - Banja Luka
 

Prevoz Beograd Banja Luka

 

Da li planirate uskoro putovanje na relaciji Beograd – Banja Luka? Bez obzira da li je povod poslovnog ili privatnog karaktera, obezbedite sebi i onima koji putuju sa vama poseban tretman vožnjom luksuznim vozilima.

Prevoz premium vozilima, lični vozač, posluženje i dobra atmosfera na putu do Banja Luke, kako Vam to zvuči? U zavisnosti od broja putnika na raspolaganju više modela luksuznih automobila ili kombija.

Svaka naredna poseta Banja Luci, ili bilo kom drugom gradu i destinaciji, može Vam biti komfornija i jednostavnija uz Lider Limo. Naš osnovni cilj je organizacija prevoza i pružanje posebnog doživljaja na ponekad dosadnim putovanjima.

Kome je namenjen luksuzni prevoz?

U poslovnom svetu usluge ovakvog tipa prevoza su izuzetno tražene. Koriste se prilikom putovanja na poslovne sastanke, sajmove, promocije, kongrese i druge slične važne događaje.

Okupite svoje kolege i zajedno krenite na poslovni put. Naši diskretni i pouzdani vozači biće vam na usluzi, dok Vi tokom vožnje imate mogućnost za dodatne pripreme i razgovor sa saradnicima uz posluženje. S obzirom da se na većini velikih događaja na kraju organizuje party, nećete morati da se ustručavate za koju čašu vina ili nekog žestokog pića.

Ali naše usluge možete koristiti i van poslovnih obaveza. Organizujte team building u Banja Luci i nagradite svoj tim za postignute rezultate. Banja Luka zajedno sa okolinom nudi mnogo sadržaja za ekipna druženja i provod.

Ali razlog za naš angažman ne mora uvek biti vezan za posao i kolege. Dogovorite vikend putovanje u Banja Luku sa porodicom ili prijateljima, a naši vozači će se pobrinuti da na lokaciju stignete bezbedno. Sa nama provod počinje već na samom polasku.

Prednosti luksuznog prevoza

Kada govorimo o poslovnim putovanjima, prednosti luksuznog prevoza mogu biti značajne za vaše poslovanje. Pre svega, ukoliko nemate potrebu za ličnim vozačem svakodnevno, naši vozači su na raspolaganju kada god su Vam neophodni.

To vam omogućava da vreme putovanja iskoristite na bolji način, da li je to razgovor sa saradnicima/prijateljima ili lične pripreme ako putujete na određeni događaj.

Naš vozni park je veliki, tako da možete birati bilo koje vozilo iz naše premium ponude, što će ostaviti veliki utisak na vaše poslovne partnere. A ujedno i Vi ćete se osećati komfornije i moćnije u vožnji premium vozila.

Za manji broj ljudi tu su lux limuzine do 3 osobe. Ali ukoliko je potreban grupni transport, želite da sa saradnicima ili prijateljima zajedno putujete, a ne odvojenim kolima, tu je lux minivan sa 8 sedišta. Vozila nisu brendirana.

Beograd Banja Luka km – Razdaljina i vreme putovanja

Razdaljina (udaljenost) Beograd – Banja Luka iznosi oko 320 km. Predviđeno vreme putovanja je nešto manje od 4h, tačnije 3h i 45min.

Banja Luka je jedan od najposećenijih gradova u Bosni i Hercegovini. Zbog dobre saradnje Srbije i BIH, često se javlja potreba za poslovnim putovanjima. Ali i kada govorimo o turizmu, posle Sarajeva, Banja Luka je jedan od posećenijih turističkih mesta. Veoma popularno među turistima iz Srbije pri planiranju vikend putovanja.

Šta posetiti u Banja Luci – Turizam u Banja Luci

Kada već govorimo u turizmu, vredi spomenuti neke najbitnije znamenitosti Banjaluke. Iako ne tako veliki grad, pruža dosta različitih ponuda i svakako je preporuka posetiti ga barem jednom kao turista.

Svaki turistički obilazak nekog grada počinje iz glavne ulice, zato savetujemo da krenete od “krivog sata”. To je kao da se dogovorite sa nekim u Beograd da se nađete “kod konja”. Nemojte propustiti da prošetate najpoznatijom “Gospodskom ulicom”.

Nalazite se u Banjaluci i niste pojeli banjalučki ćevap, kao da niste ni bili u Banjaluci. Ukoliko nemate dovoljno vremena, pronađite ih u brojnim ćevabdžinicama. Ali ako želite da uživate u hrani, tu su mnogobrojni restorani. Banjalučani su narod koji voli da se druži i izlazi, tako da ćete sigurno pronaći odgovarajući lokal kako za dnevni, tako i za noćni provod.

Ljubitelji kulturno-istorijskih znamenitosti ne bi trebali da propuste obilaske: tvrđavu Kastel, hram Hrista Spasitelja, džamiju Ferhadiju, itd. A za osobe koje više vole da uživaju u prirodi, nemojte propustiti pogled sa Banj brda i blagodeti reke Vrbas (vožnja dajak čamcima, rafting, kupanje na plaži Vrućica, uživanje u zelenoj oazi Krupa).

Lux prevoz Beograd Banja Luka – Cena

Kao što smo već napomenuli, u našem voznom parku posedujemo više automobila i kombija različitih tipova. Podelili smo ih u 4 kategorije: biznis, premium, lux i minivan. Za svaki tip možete izabrati neku od ponuđenih opcija. Sve ponuđene opcije pogledajte na stranici “Cene prevoza”.

Ukoliko imate dodatnih pitanja ili posebnih zahteva, budite slobodni da nas kontaktirate, otvoreni smo za sve vrste dogovora.