Prevoz Beograd Novi Sad

Prevoz Beograd Novi Sad

 

Dva najveća grada u Srbiji, a zbog međusobne blizine i povezanosti autoputem ostvaruje se sve više poslovnih saradnji, ali i jednodnevnih ili višednevnih turističkih poseta.

Na relaciji Beograd – Novi Sad dnevno prođe nekoliko hiljada ljudi različitim vrstama prevoza: automobilom, autobusom ili vozom. Ukoliko prevoz redovnim linijama nije opcija, Lider Limo ima najbolje rešenje za Vas.

Prevoz luksuznim vozilom po izboru, lični vozač i posluženje. Kako Vam to zvuči? Prepustite organizaciju prevoza nama i učinićemo sve da Vam ulepšamo ponekad dosadna putovanja.

Lider Limo – Iznajmljivanje luksuznih vozila sa vozačem

Potreba za uslugama iznajmljivanja luksuznih vozila sa diskretnim i pouzdanim vozačem je sve veća. Mnogi ne žele da sami voze već da to vreme iskoriste za obavljanje drugih poslova, možda nemaju dozvolu ili ne poseduju adekvatno vozilo za određenu priliku.

Bez obzira koji je Vaš razlog, da li su naše usluge potrebne u privatne ili poslovne svrhe, možemo Vam organizovati prevoz po vašoj meri. Priuštite sebi i osoba koje putuju sa Vama poseban doživljaj i tretman tokom putovanja.

U našem voznom parku nalazi se više različitih luksuznih modela automobila i kombija, a sami možete izabrati vozilo za određenu priliku. Limuzine i džipovi namenjeni su za prevoz do 3 osobe, a za grupe do 7-8 osoba tu je minivan (kombi).

Pri rezervaciji vozila obezbeđujemo posluženje i privatnog vozača sa iskustvom. A takođe, ne morate brinuti o dodatnim troškovima kao što su gorivo, parking, putarine jer je sve to uključeno u cenu.

Iznajmljivanje premium vozila za poslovna putovanja

Uskoro se u Novom Sadu organizuje sajam, konferencija, seminar ili neki važni poslovni pregovori firme na koji se morate pojaviti? Onda neka Vaš dolazak bude u velikom stilu.

Prednost saradnje sa nama je što za svaki poslovni put možete izabrati drugo vozilo, a kada pogledate naš vozni park nećete moći tek tako da se odlučite. Takođe, dajemo Vam mogućnost da sami birate vozača, ako se naviknete na određenog vozača.

Koje god vozilo da izaberete ostavićete jak utisak na poslovne partnere, jer svi automobili su novije generacije sa full opremom, u premium klasi. Obezbedićemo Vam posluženje i intimnu atmosferu da se dodatno priremite za događaj.

Organizujte team building za zaposlene u Novom Sadu

Za firme koje se nalaze u Beogradu, idealno mesto za organizaciju team buildinga je Novi Sad. Putovanje je kratko, a mogućnosti za provod i grupno druženje u samom gradu ali i okolini su velike.

Da li ste nekada organizovali timsko druženje, ili ste možda planirali u skorijoj budućnosti?

Iznajmljivanje luksuznog kombija sa privatnim vozačem i posluženjem može biti kao šlag na tortu, a Vaši zaposleni imaće poseban osećaj. Sa nama provod počinje i pre nego što dođete na određenu destinaciju.

Turistička poseta Novog Sada i Fruške Gore

Lider Limo usluge nisu vezane samo za firme i poslovne događaje. Svako ko želi specijalan prevoz za sebe i svoje najbliže može koristiti naše usluge.

Jedna od takvih primera može biti i turistička poseta Novog Sada, Fruške Gore i okoline. Uzmite slobodne dane i povedite svoju voljenu osobu u jedan od najromantičnijih gradova na Balkanu. Organizaciju prevoza prepustite nama, a vi odlučite kako ćete provesti slobodno vreme.

Lux Prevoz Beograd Fruška Gora

Kod takvih putovanja često problem predstavlja alkohol, kada želite sa partnerom da popijete koju čašu vina, ali ne smete jer morate voziti. Zato smo mi tu, da Vam pružimo bezbednu vožnju.

Iznajmljivanje limuzina za svadbe i druge proslave

Evo još jednog razloga kada Vam naše usluge mogu dobro doći. Gde su proslave, tu je provod i alkohol. Nemojte nikada voziti pod dejstvom alkohola, zato to prepustite iskusnim vozačima.

U jednom paketu dobijate lux limuzinu ili džip po svom izboru, profesionalnog vozača i posluženje. Idealna kombijacija i rešenje problema mnogih mladenaca, jer kao što znamo svi žele da uživaju u piću i teško je naći osobu koja će voziti mladence.

Šta videti u Novom Sad?

Početno mesto svakog turističkog obilaska Novog Sada je centar, odnosno okupljanje ispred rimokatoličke crkve na trgu Slobode. Tokom bilaska glavne šetačke zone nemojte propustiti da popijete piće u nekom od poznatih pabova u ulici Laze Telečkog.

Najveći broj turista možete pronaći na Petrovaradinskoj tvrđavi, lokaciju koju nikako nemojte propustiti da obiđete ukoliko do sada već niste. Prelepo utvrđenje koje je sagrađeno na steni, na obali Dunava.

A centralno mesto tokom letnje sezone je Štrand, uređena plaža na Dunavu sa raznim sadržajima koji će upotpuniti svaki letnji dan.

Šta videti na Fruškoj Gori?

Jedna od najlepših planina u Srbiji, ujedno i Nacionalni park. Ako ste ljubitelj prirode, želite odmor na svežem vazduhu, organizujte izlet na Fruškoj Gori. Tako blizu Beograda, a tako puno mogućnosti za uživanje.

Na ovoj planini nalazi se veliki broj vikendica koje možete iznajmiti, a koje su pozicionirane na predivnim lokacijama duboko u prirodi. Preporučujemo da ubiđete jezera i manastire kojih ima mnogo na Fruškoj Gori.

Takođe, nemojte propustiti priliku da obiđete Banju Vrdnik i kompleks Vrdnička kula.

Lux prevoz Beograd Novi Sad / Fruška Gora – Cena

Kao što smo već napomenuli, u našem voznom parku posedujemo više automobila i kombija različitih tipova. Podelili smo ih u 4 kategorije: biznis, premium, lux i minivan. Za svaki tip možete izabrati neku od ponuđenih opcija. Sve ponuđene opcije pogledajte na stranici “Cenovnik”.

Ukoliko imate dodatnih pitanja ili posebnih zahteva, budite slobodni da nas kontaktirate, otvoreni smo za sve vrste dogovora.