Prevoz Beograd Parndorf

 

Uživajte u bezbednom putovanju i šopingu u Parndorf-u bez stresa u luksuznom vozilu

Parndorf je jedno od najboljih mesta za šoping u Evropi. Putujte do Parndorfa u luksuznom vozilu i uživajte u bezbednom putovanju u šopingu bez stresa. Sa pravim vozilom, možete da izvučete maksimum iz svog iskustva kupovine, dok vaša bezbednost i udobnost budu na vrhu liste prioriteta. Uživajte u pogodnostima luksuzne vožnje i najboljim ponudama u Parndorfu!

Tržni centar  „Parndorf“, pravi mali grad

Tržni centar „Parndorf“ u blizini austrijske prestonice jedan je od najpopularnijih mesta za šoping. Ono što izdvaja “Pardorf” jeste veliki izbor kvalitetnih artikala po povoljnim cenama.
„Parndorf“ predstavlja pravi mini grad sa oko 150 modnih prodavnica i preko 600 brendova. U ponudi su ženska, muška i dečja odeća i obuća, sportski brednovi, modni dodaci, torbe, pokloni, dekoracije, igračke…
Ono po čemu se „Parndorf“ izdvaja jesu konstantni popusti koji se u pojedinim prodavnicama kreću od 30% pa čak do 80%. Krajem marta i početkom aprila aktuelna su i finalna sniženja, tako da mnoge firmirane proizvode možete kupiti dosta ispod tržišne cene.

“Parndorf” je okružen prelepim parkovima, fontanama i malim trgovima. Tu se nalazi i veliki broj restorana i kafića, za trenutke odmora od šopinga.

Generalno, Parndorf predstavlja jedinstveno okruženje za kupovinu sa širokim izborom prodavnica i usluga koje mogu zadovoljiti sve vaše potrebe. Tržni kompleks ima širok izbor proizvoda vrhunskih svetskih brendova, kao i širok izbor lokalnih prodavnica i usluga.

Bez obzira da li kupujete odeću, obuću ili nakit, možete biti sigurni da ćete pronaći nešto posebno u Parndorfu. Pa zašto čekati? Učinite svoje putovanje u kupovinu bez stresa uz luksuzno vozilo i uživajte u najbezbednijem i najugodnijem iskustvu kupovine.

Prednosti odlaska u Parndorf u luksuznom vozilu

Prevoz Beograd Parndorf - Mercedes V

Putovanje do Parndorfa u luksuznom vozilu je savršen način da uživate u bezbednom putovanju u kupovinu bez stresa. Ne morate da brinete o parkingu, dugim šetnjama ili javnom prevozu. Sa luksuznim vozilom, možete stići do Parndorfa na udoban i bezbedan način. Luksuzna vozila opremljena su najnovijim bezbednosnim funkcijama, koji osiguravaju da ste vi i vaša porodica ili prijatelji bezbedni na putu.

Takođe, nećete morati da brinete da će vam ponestati mesta u prtljažniku. Luksuzna vozila su opremljena sa dovoljno prostora za sve vaše prtljage. Osim toga, možete uživati u glatkoj, udobnoj vožnji luksuznim vozilom, što pomaže da se smanji umor i stres.

Dakle, ako želite da kupujete sa stilom i udobnošću, onda je putovanje do Parndorfa u luksuznom vozilu najbolji način da to učinite.

Uživajte u udobnom i bezbednom putovanju

Izaberite vozilo vrhunskih performansi, u koje staje do tri putnika:

 • Toyota Camry Hybrid
 • Mercedes Bens S
 • Audi Q5 Sport
 • BMW 520D
 • Pasat B8

Ako se odlučite za luksuzan kombi prevoz manje grupe možete birati između:

 • Mercedes V class (do 6 osoba, sa velikim prtljažnim prostorom)
 • Mercedes Vito
 • Ford tranzit
 • Renault Traffic (do 8 osoba)

 

Sva naša vozila su opremljena:

 • Sedištima koja mogu da se podešavaju prema potrebama putnika pre i u toku vožnje
 • Najmodernijim sistemom Hi – Fi ozvučenja
 • Trozonskom klimom
 • Odličnom zvučnom izolacijom koja omogućava da se putuje na duge razdaljine bez osećaja umora

Iznajmljivanje limuzine sa vozačem je naša najtraženija usluga, a najtraženije odredište je Kopaonik.

Poželjno je da rezervaciju vozila i termina obaviti nekoliko dana unapred.

Informacije o cenama i planiranim polascima možete dobiti i pozivom na telefone:

+381 61 4901 010   i   +381 65 33 77 601.