Prevoz Beograd Palic

Lux prevoz Beograd-Subotica 

 

N ajpopularnije turističke destinacije, kao što je Palić, često su domaćini velikih biznis skupova kao što su seminari, kongresi, promocije, sajmovi, itd. Jer organizatori žele da pored samog događaja posetioci, ali i učesnici skupova, imaju dodatni sadržaj.

U takvim situacijama putovanje na relaciji Beograd – Palić uvek može biti problem, gde je dobro društvo tu je i koja čaša pića. Zato je saradanja sa Lider Limo najbolja opcija, jer pored profesionalne usluge uz naše lux modele vozila ostavićete snažan utisak na sve poslovne saradnike.

Postoji još mnogo situacija, poslovnih i privatnih, u kojima iznjamljivanje lux automobila ili kombija može biti korisno.

Kada je iznajmljivanje lux automobila sa vozačem pravi izbor?

Iznajmljivanje lux automobila sa vozačem može biti podjednako korisno kako u poslovne tako i u privatne svrhe.

Kada govorimo o biznisu, najčešće su naše usluge potrebne prilikom poslovnih putovanja. Neke firme nemaju svoj vozni park, određene imaju ali ne žele tim automobilima na važne događaje, a često imaju vozila ali nemaju vozača.

Idealna situacija je kada planirate da organizujete team building na Paliću za najbolje zaposlene i saradnike. Prepustite organizaciju putovanja nama, a Vi iskoristite vreme da napravite još bolje konekcije u timu.

Neretko se dešava da planiramo kraće putovanje, recimo na Palićko jezero, ne želimo da vozimo kako bi se maksimalno opustili, a javni prevoz autobusom ili vozom nije opcija. Organizujte vikend odmor na Paliću sa voljenom osobom, prepustite prevoz nama, a vi uživajte u lagodnoj vožnji.

Do takvih situacija dolazimo i prilikom odlaska na neku vrstu proslave koja se organizuje van Beograda. Gde ima veselja tu ima i alkohola, a gde je alkohol tu su i problemi. Zato nemojte razmišljati o mogućem scenariju, ukažite poverenje našim vozačima.

Prednosti iznajmljivanja vozila sa vozačem

Za razliku od klasičnog rent-a-cara, mi Vam obezbeđujemo premium vozilo novije generacije i pouzdanog vozača. To vam daje mogućnost da uživate u vožnji, završavate druge poslove ili razgovarate sa prijateljeljima i saradnicima.

Sami birate limuzinu, džip ili minivan u zavisnosti od situacije i broja osoba. Na različite događaje možete se pojaviti u različitim automobilima, a to može ostaviti snažan utisak na poslovne partnere. Najbolja opcija ukoliko nemate sopstvenog vozača, a povremeno imate potrebu za takvom uslugom.

S obzirom da Vi nećete voziti, možete se opustiti, ne morate razmišljati o kojoj čašici više. Takođe, ne morate ni brinuti o bezbednosti, jer vozači imaju višegodišnje iskustvo.

Za manji broj ljudi tu su lux limuzine do 3 osobe. Ali ukoliko je potreban grupni transport, želite da sa saradnicima ili prijateljima zajedno putujete, a ne odvojenim kolima, tu je lux minivan sa 8 sedišta. Vozila nisu brendirana.

Beograd Subotica km – Razdaljina i vreme putovanja

Razdaljina (udaljenost) Beograd – Subotica iznosi oko 185 km. Predviđeno vreme putovanja je oko 2h. Velika prednost je vožnja autoputem.

Centar Subotice

Najseverniji grad u Srbiji, nalazi se u blizini granice sa Mađarskom. Zajedno sa jezerom Palić čini idealno mesto za organizaciju raznih događaja i manifestacija, a sigurno je u top 10 turističkih atrakcija u Srbiji.

Šta posetiti u Subotici, Paliću i okolini?

Subotica je jako zanimljiv i lep grad, sa izuzetnim građevinama koje ne možemo videti u Beogradu. Većinu tih objekata izrađeni su u stilu sucesije od strane mađarskih arhitekata, a jedna od najpoznatijih je Subotička sinagoga. Pored ove građevine obiđite još: Korzo, Narodno pozorište, Gradsku kuću, itd.

U blizini Subotice nalaze se tri jezera: Ludoško, Pačir i najpoznatije Palić. Na Palićkom jezeru pored samog uživanja u vodenim aktivnostima možete posetiti zoo vrt i videti još neke zanimljive objekte (Velika terasa, Vodotoranj, Ženski štrand, letnja pozornica, muzički paviljon, itd).

Poslednjih godina jako popularno je i jezero Pačir, poznato kao “roze jezero”. Voda u ovom veštačkom jezeru je lekovita, termalna i slana sa oko 30 stepeni. Veoma je atraktivno zbog roze boje koja potiče od joda, broma i litijuma koji se u vodi nalaze u velikim količinama.

Vojvodina je generalno poznata po velikom broju salaša i vinarija, tako da i u ovom kraju možete posetiti više takvih objekata. Kada govorimo o salašima, možemo izdvojiti Majkin salaš i salaš Jelen. A svakako najpoznatija vinarija od svih je vinarija Zvonko Bogdan, tako da nemojte propustiti priliku da degustirate neka najbolja vina.

Vinarija Zvonko Bogdan

Lux prevoz Beograd Subotica/Palić – Cena

Kao što smo već napomenuli, u našem voznom parku posedujemo više automobila i kombija različitih tipova. Podelili smo ih u 4 kategorije: biznis, premium, lux i minivan. Pogledajte naš Cenovnik.

Ukoliko imate dodatnih pitanja ili posebnih zahteva, budite slobodni da nas kontaktirate, otvoreni smo za sve vrste dogovora:

+381 61 4901 010   i   +381 65 33 77 601.