Prevoz do aerodroma Temišvar

T radicionalno postoji interesovanje naših građana za kraće odlaske u Temišvar, kao najbliži rumunski grad. Odlazi se poslom, zbog šopinga ili turistički, ali zainteresovanih za posetu ima sve više, naročito tokom letnjih meseci.

Temišvar zbog njegove lepote nazivaju Mali Beč i čest je izbor za jednodnevne izlete naših građana.

Grad je nešto vetrovitiji, pa putnici koji ga posećuju treba da računaju na to. Dobar utisak ostavljaju vrlo lepi ugostiteljski objekti u njemu i veoma pristupačne cene za naše uslove. U Temišvaru se nalaze i neki od najvećih i najpovoljnijih šoping molova u ovom delu Evrope, što je posebna atrakcija.

Kombi prevoz Beograd Temišvar je najpovoljniji vid prevoza putnika ukoliko vas je više i želite sa vašim prijateljima da posetite ovu nama susednu državu.

Prevoz limuzinom Beograd Temišvar podrazumeva da vas limuzina sačeka na vašoj adresi i prevozi na željenu lokaciju u Temišvaru. Prevoz limuzinom može da bude u oba smera, a može da se preveze do tri osobe.

Ide se preko graničnog prelaza Vatin sa srpske strane. Ponekad se usled radova na putu ili gužvi na graničnom prelazu menja uobičajena ruta kako bi se uštedelo vreme.

Autoprevoznik Lider Limo poseduje vozače koji su iskusni profesionalci. Služe se najmanje jednim svetskim jezikom, dostupni su 24/7 i odlični su turistički vodiči, upoznati su sa alternativnim i najbržim rutama koje štede vaše vreme i novac.

Aerodrom u Temišvaru

Temišvarski aerodrom Trajan Vuja je čest izbor naših ljudi koji žele da iskoriste jeftine letove low –cost kompanija. Aerodrom se nalazi na 11km od Temišvara i zahvaljujući njemu mnoge destinacije su dostupne i našim građanima. Njegovim letovima često prilagođavamo naše vreme polaska iz Beograda.

Aerodrom u Temišvaru

Prednosti Kombi prevoza

U odnosu na ostale vidove transporta prema Rumuniji, kombi prevoz Beograd Temišvar je definitivno najkomforniji i najjeftiniji. Osim što vas prevozi na željenu adresu, kombi prevoz je vrlo udoban jer može da preveze do sedam osoba koje imaju znatno više prostora nego što je slučaj u autobusu. Takođe, kombi se kreće lakše kroz gužvu i znatno brže jer ne staje na stajalištima kao autobus.

Sta možete da očekujete tokom puta?

  • Udaljenost Beograd – Temišvar je približno 160 km
  • Put Beograd Temišvar traje oko tri sata, u zavisnosti od stanja na graničnom prelazu i vremenskih uslova
  • Uobičajeno se prave pauze na pumpama tokom puta po potrebi
  • Moguće je smestiti dva veća kofera u prtljažni prostor

Proverena agencija za prevoz putnika

Registrovani autoprevoznik Lider Limo posebnu pažnju polaže na tehničku ispravnost vozila i njihovu higijenu. Sva vozila se detaljno čiste i provetravaju nakon svake završene vožnje kako bi putnici uvek imali najbolje uslove tokom vožnje. Vozači su profesionalno edukovani i dobro poznaju rute na kojima rade.

Tokom vožnje može da se pušta neutralna muzika, koja nije glasna i ne smeta nikome od putnika, što put čini prijatnijim.

Prevoz novom limuzinom

Ukoliko se putuje limuzinom, može se izabrati željeno vozilo u koje staje do tri putnika:

  • Toyota Camry Hybrid
  • Audi Q5 Sport
  • BMW 520D
  • Mercedes Bens S
  • Pasat B8

*Sva vozila su nova (2020. i 2021. godište).

Online rezervacije

Ukoliko planirate da putujete za Temišvar ili preko temišvarskog aerodroma na drugu destinaciju, kombi prevoz je idealan izbor. Rezervaciju možete napraviti online tako što ćete popuniti podatke na obrascu na našoj naslovnoj strani ili postaviti pitanje na našoj kontakt stranici. Rezervacije su izvodljive 24 sata dnevno, svim danima.

Popunjavanjem obrasca na naslovnoj strani ostvarujete i popust od 10% na prvu vožnju.

Informacije o cenama i planiranim polascima možete dobiti i pozivom na telefone:

+381 61 4901 010 i +381 65 33 77 601.