Prevoz Beograd Tuzla

 

I mate važan događaj, poslovni ili privatni, u Tuzli i potreban Vam je luksuzniji automobil sa vozačem? Lider Limo će za Vas obezbediti premium vozilo, ličnog vozača, posluženje i intimnu atmosferu na relaciji Beograd – Tuzla, ili do bilo koje druge destinacije.

Zaobiđite redovne autobuske linije, kombi prevoznike koji razvoze sve putnike posebno i unajmite profesionalnog vozača sa luksuznim vozilom samo za vas i vaše najbliže prijatelje, porodicu ili saradnike.

Niste sigurni da li je naša usluga za Vas? Pročitajte tekst do kraja i saznajte kome su namenjene usluge luksuznog prevoza sa vozačem i koje su najbitnije prednosti ove usluge.

Zašto izabrati Lider Limo – Prednosti naše usluge

Mi smo agencija koja nudi privatan prevoz luksuznim vozilima sa diskretnim i iskusnim vozačima. Prednosti naše usluge su višestruke.

Veliki broj saradnji imamo sa firmama koje nemaju svoj vozni park ili imaju automobile koji nisu primereni velikim poslovnim događajima. Ukoliko nemate potrebu za kupovinom poslovnog automobila, imate povremene potrebe za takvom uslugom, saradnja sa nama je najbolje i najekonomičnije rešenje za Vas.

Izborom nekog od premium limuzina ili džipova iz naše ponude Vaš dolazak na poslovni događaj delovaće ozbiljnije. Naši vozači će zalaganjem dati svoj doprinos kako bi ostavili još bolji utisak na poslovne partnere.

S obzirom da nećete Vi voziti, imate mogućnost da se tokom putovanja dodatno pripremite za sastanak samostalno ili razgovorom sa saradnicima koji će putovati sa vama.

Kada govorimo o prevozu u privatne svrhe, sa nama provod počinje već pri polasku na putovanje. Organizujete vikend odmor, povedite voljenu osobu i upoznajte turističku ponudu Tuzle. Mi ćemo se potruditi da uz posluženje ulepšamo ponekad dosadno putovanje.

Za manji broj ljudi tu su lux limuzine do 3 osobe. Ali ukoliko je potreban grupni transport, želite da sa saradnicima ili prijateljima zajedno putujete, a ne odvojenim kolima, tu je lux minivan sa 8 sedišta. Vozila nisu brendirana.

Kada su naše usluge najbolje rešenje za Vas?

U Tuzli, i generalno u Bosni i Hercegovini, često se organizuju razni poslovni događaji zbog izuzetnih poslovnih saradnji između Srbije i BIH. Da li je u pitanju seminar, sajam, promocija ili poslovni pregovori ako nemate sopstvenog vozača Lider Limo je najbolja opcija.

Da li ste razmišljali da organizujete team building za vaše najbolje saradnike? Odlazak u Tuzlu ne mora uvek bili obaveza. Tuzla zajedno sa okolinom nudi mnogo sadržaja za ekipna druženja i provod.

Luksuzan prevoz je najbolja solucija ako želite da Tuzlu posetite turistički, a putovanje autobuskim ili kombi redovnim linijama nije opcija. Zaboravite na duga putovanja autobusima sa mnogo usputnih stanica ili kombi prevozom koji razvozi putnike po celom gradu. Obezbedite sebi privatnog vozača i premium vozilo koje će oduševiti vašu voljenu osobu.

Takođe, možete nas angažovati ukoliko organizujete svadbu ili bilo koji drugi svečani događaj. Odaberite limuzinu ili džip iz našeg voznog parka koji će predvoditi kolonu.

Beograd Tuzla km – Razdaljina i vreme putovanja

Razdaljina (udaljenost) Beograd – Banja Luka iznosi oko 200km. Predviđeno vreme putovanja je oko 3h.

Ime je nastalo od turske reči “tuzi” što znači “so”. Tuzla je poznata po velikom broju rudnika soli. Da li ste znali da je Tuzla jedna od najstarijih naselja u Evropi? Na ovim prostorima živelo se još u doba neolita, a u doba starih Rimljana zvao se Salines.

Tuzla turizam – Šta videti?

Zbog blizine granice sa Srbijom ovaj grad predstavlja čest izbor za vikend putovanja. Jedan je od većih gradova u BIH, a nalazi se u Tuzlanskom kantonu koji predstavlja opštinu sa najvećim brojem stanovnika.

Obilazak svakog većeg grada kreće iz centra, a glavno mesto okupljanja je spomenik “Meše i Ismeta”, odnosno Meše Selimovića i Ismeta Mujezinovića. Ovaj spomenik se nalazi u samom centru grada, u neposlednoj blizini gradskog parka u kome možete uživati u prirodi.

Kao jedno od najstarijih naselja logično je da postoji i stari grad Korzo. Obavezno prošetajte ovim krajem koji krase građevine šarenih fasada. Pored brojnih ugostiteljskih objekata u starom gradu najznačanija građevina je “Kapija”. U srcu starog grada nalazi se zvanično najveći trg u BIH, trg Slobode, na kome se nalaze popularna fontana i zgrada Barok.

Mesto koje danas predstavlja najveći turistički potencijal u čitavom kantonu je kompleks Panonica. U ovom kompleksu nalazi se tri Panonska jezera sa slanom vodom, slani slapovi, slana banja, arheološki park, mnogi drugi zabavni i ugostiteljski sadržaji.

Panonica Tuzla

Panonica Tuzla

A kakvo bi to putovanje bilo bez šopinga? Mesta gde se nalazi najveći broj prodavnica i butika svakako su tržni centri, a možemo izdvojiti TC Bingo i TC Omega.

Lux prevoz Beograd Tuzla – Cena

Kao što smo već napomenuli, u našem voznom parku posedujemo više automobila i kombija različitih tipova. Podelili smo ih u 4 kategorije: biznis, premium, lux i minivan. Za svaki tip možete izabrati neku od ponuđenih opcija. Sve ponuđene opcije pogledajte na stranici “Cenovnik”.

Ukoliko imate dodatnih pitanja ili posebnih zahteva, budite slobodni da nas kontaktirate, otvoreni smo za sve vrste dogovora.

+381 61 4901 010   i   +381 65 33 77 601.