Prevoz Beograd Vrnjačka Banja

 

Tražite luksuzan i udoban prevoz od Beograda do Vrnjačke banje?

Pružamo iznajmljivanje luksuznih vozila sa uslugama vozača po najkonkurentnijim cenama. Naši iskusni vozači poznaju rute do Vrnjačke banje, tako da možete biti sigurni da ćete bezbedno i brzo stići na odredište. Sva naša vozila imaju klima-uređaj, kožna sedišta, WiFi i besplatna osvežavajuća pića, što vam omogućava da putujete u potpunoj udobnosti.

Lekovite vode, umerena klima i atrakcije

Vrnjačka Banja, banja koja se nalazi u Raškoj oblasti u centralnoj Srbiji, udaljena je samo 200 km od Beograda, 25 km od Kraljeva i 7 km od Trstenika. Okružena je slikovitom planinom Goč i ima umereno kontinentalnu klimu sa snežnim zimama bez previše mraza i hladnijim letima.

Lekovite mineralne vode Vrnjačke Banje ljudi su koristili još u antičko doba – veruje se da su u njima tajna njenih lekovitih moći.

U Vrnjačkoj Banji se nalaze mnoge atrakcije kao što su rimski bunar “Fons Romanus”, Zavičajni muzej, Most ljubavi i planina Goč. Nije ni čudo što Vrnjačka Banja beleži najveći broj poseta tokom godine – posebno tokom karnevala! Vrnjački Karneval je po posećenosti odmah posle festivala Egzit i Guča.

Ako tražite mesto za opuštanje, uživanje u blagom vremenu i istraživanje brojnih atrakcija na jednom mestu, onda je ova banja idealan izbor za vas! Posetite Vrnjačku Banju i doživite njenu lekovitu moć, prijatnu klimu i mnoge turističke atrakcije!

 

Planirate porodični odmor, putovanje sa prijateljima ili team building aktivnost?

Bez obzira na priliku, iznajmljivanje luksuznog vozila sa vozačem može biti savršeno rešenje za sve vaše potrebe putovanja. Bilo da se radi o porodičnom odmoru ili poslovnom putu, ako putujete sa velikom grupom, iznajmljivanje luksuznog vozila sa vozačem može napraviti razliku. Ne samo da ćete imati više prostora da se opustite i uživate u svom putovanju, već ćete imati i profesionalca za volanom koji se dobro snalazi na putu. To znači da nećete morati da brinete da ćete se izgubiti ili kretati nepoznatim putevima, ostavljajući vam slobodu da se usredsredite na nezaboravno iskustvo.

Za one koji žele da putuju sa stilom, iznajmljivanje luksuznog vozila sa vozačem može pružiti dodatni dodir sofisticiranosti i klase svakom putovanju. Bez obzira da li idete u razgledanje ili prisustvujete poslovnom događaju, dolazak luksuznim automobilom može napraviti razliku. Osim toga, ako neko drugi vozi, daje svima u vašoj grupi priliku da uživaju u putovanju bez brige o tome da li će stići od tačke A do tačke B.

Konačno, ako organizujete team building događaj za svoje osoblje ili kolege, nema boljeg načina da izgradite timski duh od iznajmljivanja luksuznog vozila i zajedničkog odlaska u avanturu. Od istraživanja novih mesta do obilaska popularnih turističkih atrakcija, putovanje sa saradnicima može biti sjajno – da ne spominjemo da je mnogo lakše kada je neko drugi za volanom!

Raznovrsna vozila za svačije potrebe

Prevoz Beograd Vrnjačka Banja

Razumemo da se potrebe za transportom razlikuju u zavisnosti od prilike, zbog čega nudimo raznovrsna vozila u rasponu od ekonomičnih automobila do vrhunskih kombija. Bez obzira na veličinu vaše grupe ili budžet, imamo nešto što će zadovoljiti svačije potrebe.

Za manje grupe, do tri putnika:

 • Toyota Camry Hybrid
 • Mercedes Bens S
 • Audi Q5 Sport
 • BMW 520D
 • Pasat B8

Luksuzan kombi prevoz, do 8 putnika:

 • Mercedes V class (do 6 osoba, sa velikim prtljažnim prostorom)
 • Mercedes Vito
 • Ford tranzit
 • Renault Traffic (do 8 osoba)

Sva naša vozila su opremljena:

 • Sedištima koja mogu da se podešavaju prema potrebama putnika pre i u toku vožnje
 • Najmodernijim sistemom Hi – Fi ozvučenja
 • Trozonskom klimom
 • Odličnom zvučnom izolacijom koja omogućava da se putuje na duge razdaljine bez osećaja umora

Iznajmljivanje limuzine sa vozačem

Ako tražite pouzdan prevoz dok putujete sa porodicom, prijateljima ili kolegama, razmislite o iznajmljivanju luksuznog vozila sa vozačem. Sigurno će vašu sledeću avanturu učiniti još posebnijom!

Garantujemo nesmetano putovanje i potpuno zadovoljstvo za sve naše klijente. Kontaktirajte nas danas da rezervišete iznajmljivanje vašeg luksuznog vozila sa uslugom vozača i uverite se da ćete dobiti najbolje moguće iskustvo!

Poželjno je da rezervaciju vozila i termina obaviti nekoliko dana unapred.

Informacije o cenama i planiranim polascima možete dobiti i pozivom na telefone:

+381 61 4901 010   i   +381 65 33 77 601.