Učinite svoju rafting turu udobnom i nezaboravnom uz uslugu luksuznog prevoza

R afting ture mogu biti odličan način da istražite nova mesta i zabavite se na otvorenom. Uz uslugu luksuznog prevoza, svoju rafting turu možete učiniti još ugodnijom i nezaboravnom. Bićete mirni znajući da će se vozač od poverenja pobrinuti za svu logistiku transporta, od početka vaše turneje do kraja. Ovo će vam omogućiti da se fokusirate na avanturu i uživate u prizorima i zvukovima prirode na svom putovanju!

Rafting na Tari

Rafting na Tari je neverovatno iskustvo koje ćete pamtiti celog života. Sa svojim zadivljujućim pogledom i divljim brzacima, nije ni čudo što je ova aktivnost postala toliko popularna. Bez obzira na nivo vašeg iskustva, od početnika do naprednog, reka Tara nudi ponešto za svakoga. Bilo da tražite opuštajući dan na vodi ili avanturu punu adrenalina, rafting na Tari ima sve. Pa šta čekate? Okupite svoje prijatelje i porodicu i spremite se da istražite uzbuđenja raftinga na Tari i stvorite uspomene koje će trajati ceo život! Spremite se da izazovete sebe na brzacima ove divlje i nepredvidive reke.

Vežite se i uživajte u vožnji dok se krećete na uzbudljivim brzacima reke Tare!

Savršeno za porodice, prijatelje ili “Team building”

Ako tražite način da svoju rafting turu učinite još udobnijom, onda je usluga luksuznog prevoza savršeno rešenje. Nećete morati da brinete o kretanju nepoznatim putevima. Naši vozači su iskusni profesionalci koji poznaju oblast i upoznati su sa rutama raftinga. Uz uslugu vozača, vaše iskustvo raftinga će biti što je moguće lakše i bez stresa, a vi ćete biti sigurni da ćete maksimalno iskoristiti svoje vreme na reci.
Prednosti odabira usluge profesionalnog vozača za vašu rafting turu
Kada planirate avanturu na otvorenom kao što je rafting, poslednja stvar o kojoj želite da brinete je da stignete do lokacije i od nje. Angažovanje profesionalne usluge vozača za vašu rafting turu je savršeno rešenje za ovaj problem, osiguravajući da stignete na vreme i opušteni. Osim toga, možete verovati da će vaš vozač biti dobro upućen u tu oblast i da će vam pružiti korisne savete o ruti i lokalnim atrakcijama. Uz uslugu vozača, moći ćete da imate udobno i putovanje bez stresa do vašeg odredišta za rafting i da izvučete maksimum iz svoje avanture.

Luksuzna vozila sa profesionalnim vozačem

Za porodice i prijatelje, za do 3 putnika:

 • Toyota Camry Hybrid
 • Audi Q5 Sport
 • BMW 520D
 • Mercedes Bens S
 • Pasat B8

Za grupe do 8 putnika preporučujemo luksuzni kombi:

 • Renault Traffic (do 8 osoba)
 • Mercedes V class (do 6 osoba, sa velikim prtljažnim prostorom)
 • Mercedes Vito
 • Ford tranzit

Sva vozila su opremljena:

 • Sedištima koja mogu da se podešavaju prema potrebama putnika pre i u toku vožnje
 • Najmodernijim sistemom Hi – Fi ozvučenja
 • Trozonskom klimom
 • Odličnom zvučnom izolacijom koja omogućava da se putuje na duge razdaljine bez osećaja umora

Popularne rute za istraživanje tokom raftinga na reci Tari

Rafting na Tari je uzbudljivo iskustvo koje bi svaki entuzijasta na otvorenom trebalo da doživi bar jednom u životu. Uz mnoštvo ruta za istraživanje, možete pronaći savršeno putovanje koje najbolje odgovara vašem nivou veština i željama. Od početničkih ruta koje su pune blagih brzaka do naprednijih ruta sa divljim talasima i snažnim strujama, reka Tara pruža uzbuđenje za sve uzraste i nivoe veština. Usput, možete uživati u zadivljujućim pejzažima dubokih kanjona reke, mirnih livada i bujnih šuma. Uz pomoć iskusnih vodiča, moći ćete da uživate u uzbuđenju brzaka i istražite bujni pejzaž ove prelepe oblasti. Uz mnoštvo dostupnih obilazaka, sigurno ćete pronaći savršeno putovanje koje odgovara vašim interesovanjima. Dakle, nemojte odlagati – rezervišite svoju rafting avanturu na Tari već danas!

Bezbednosni saveti za uživanje u uzbuđenjima raftinga na Tari

Rafting Tarom je uzbudljiva avantura za celu porodicu. Uz odgovarajuće mere bezbednosti, svako može da uživa u uzbuđenjima ove uzbudljive aktivnosti. Pre nego što počnete, obavezno istražite brzake i teren i planirajte u skladu sa tim. Izaberite pravi čamac i opremu koja odgovara vašem nivou veštine i uslovima. Pored toga, važno je nositi prsluk za spasavanje i ostati sa grupom. Uz odgovarajuće mere bezbednosti, sada ste spremni da doživite avanturu raftinga na Tari. Okupite svoju porodicu i prijatelje, zgrabite prsluke za spasavanje i spremite se da istražite uzbuđenja raftinga na Tari!

Iskoristite sve prednosti koje donosi doživljaj avanture na moćnoj Tari

Ako tražite avanturu koja će vam ostaviti dah i uspomene za ceo život, onda je rafting niz reku Taru savršen izbor. Ne samo da ćete iskusiti uzbuđenje plovidbe brzacima, već ćete takođe moći da uživate u očaravajućem pejzažu prelepog planinskog lanca. Uz iskusne vodiče, vrhunsku opremu i širok izbor paketa za rafting, sigurno ćete pronaći savršeno putovanje za sebe. Dakle, spremite se, smestite i krenite na nezaboravno putovanje niz reku Taru! Iskusite uzbuđenje raftinga na Tari i požnjete sve neverovatne prednosti koje dolaze sa njim.

Molimo da rezervacije obavite par dana unapred kako bi se obezbedilo željeno vozilo sa vozačem.

Za informacije o cenama Klikni ovde i planiranim polascima možete dobiti i pozivom na telefone:

+381 61 4901 010   i   +381 65 33 77 601.