Međugradski i prekogranični transferi

Zimski turizam, banje, izletišta kao i prevoz od Beograda  do Novog Sada i drugih gradova u Srbiji i regionu

Planiranje dužih putovanja, obilazak lokaliteta, otkrivanje novih destinacija, ili jednostavna međugradska vožnja nikad nisu bili lakši.

Na Vama je da se opustite i prepustite našim iskusnim i stručnim vozačima da Vas bezbedno prevezu do željene destinacije.

Lider Limo pruža usluge za sva međugradska i prekogranična putovanja po celoj Evropi, kao i specijalizovane usluge za banjski i planinski turizam.

Vaš mir i bezbednost tokom putovanja su nam najvažniji. Zbog toga pokrivamo osiguranje vozača, putnika i vozila.

Naše limuzine nude dosta prostora za odlaganje stvari, a na krovu vozila moguće je podesiti i nosače za dodatne prtljažnike. Ovo je posebno korisno kada sa sobom nosite brojne kofere, ili skije za odmor na Kopaoniku. Ukoliko putujete sa porodicom, preporučujemo Mercedes V Class, sa dva reda  prilagodljivih sedišta, prostranom unutrašnjošću i velikim kapacitetom prtljažnika.

Učinite svoje putovanje nezaboravnim uz usluge Lider Limo kompanije i pozovite nas još danas!

Popularne ski destinacije u Srbiji

Kopaonik

Neprikosnoveni ski centar Srbije, namenjen svim kategorijama skijaša. Preko 62 km staza Skijaškog centra Kopaonik su povezane žičarama i ski liftovima tako da je užitak zagarantovan. Staze su dobro osvetljene tako da je moguće i noćno skijanje.

Stara planina

Zbog svog geografskog položaja, ova planina je skoro 5 meseci godišnje pod snegom i zbog toga predstavlja idealnu ski destinaciju. Najpoznatiji vrhovi su Babin zub sa stazama Sunčana dolina, Markova livada i Konjarnik kao i lokacija Jabučko ravnište. Dobar sistem žičara i gondola učiniće da se potpuno posvetite avanturama na snegu.

Zlatibor

Planina sa koja se razvija neverovatnim tempom, zbog velikog interesovanja posetilaca kontinuirano dobija nove sadržaje – od luksuznih hotela i spa centara pa sve do odličnih skijaških staza čine da se Zlatibor sa razlogom naziva turističkim centrom Srbije. Za ljubitelje ski sportova vrhovi Tornik i Čigota su dobro poznata mesta da provedu sate i sate uživajući u zimskim sportovima.

Brezovica

Smešten na severozapadnim obroncima planine Šare, ovaj ski centar je opremljen sa 5 ski liftova i 5 žičara sa preko 230 hektara uređenih skijališta.

Popularne ski destinacije u regionu

Jahorina

Na samo 28km od Sarajeva ovaj najmoderniji ski centar u Bosni i Hercegovini ima 10 ski staza ukupne dužine oko 20 km. Obavezna destinacija za sve ljubitelje zimskih sportova.

Bjelašnica/Igman

Kad smo već u Bosni, ne smemo zaboraviti ni nekadašnji olimpijski centar sa oko 10km staza uglavnom crvenog karaktera i par plavih.

Bansko

Najbolji i najpoznatiji ski centar u Bugarskoj nalazi se na 2800 m nadnorske visine i ima skoro 70 km ski staza a zahvaljujići sistemima za veštački sneg sezona traje jako dugo.

Borovec

Drugo najpoznatije skijalište u Bugarskoj, na padinama prelepe planine Rila, ima 58 km ski staza svih nivoa težine tako da ćete sigurno naći pravi izazov za sebe.

Kolašin

Na Bjelasici, na samo 9km udaljenosti od grada Kolašina nalazi se ovaj ski centar sa 16km odličnih staza. Ovaj biser Crne Gore oduševiće vas prirodom i sigurni smo da ćete uživati u nje

prevoz do ski centara