Vinske ture u Srbiji

A ko ste ljubitelj vina i tražite nešto drugačije, Srbija je pravo mesto. To je zemlja ispunjena raznim vinarijama i vinogradima koji posetiocima nude priliku da degustiraju neka od najboljih vina u Evropi.

Oplenac i Fruška Gora

Postavlja se pitanje koju vinsku regiju u Srbiji posetiti?
Odgovor zavisi od toga kakvog iskustva tražite. Ako tražite obilazak fokusiran na upoznavanje različitih vrsta grožđa, načina proizvodnje i degustacije, onda je Oplenac savršen izbor. Ovde možete naučiti o srpskoj vinskoj kulturi i probati razna nagrađivana vina u nekim od vrhunskih vinarija.
Za one koji više vole da istražuju svojim tempom, onda je Fruška Gora idealno mesto za posetu. Ova oblast nudi zadivljujući pogled, kao i neka od najukusnijih srpskih vina. Sa svojim valovitim brdima i bujnim šumama, predstavlja idealno mesto za lagane šetnje ili vožnju biciklom kroz pejzaže prepune vinograda.

Vežite se i uživajte u vožnji dok se krećete inspirativnim predelima!

Savršeno za okupljanje prijatelja ili “Team building”

Tražite savršen način da provedete vreme sa prijateljima ili timom? Ne tražite dalje od vinske ture! Bez obzira da li tražite opuštajući dan ili novo uzbudljivo iskustvo, vinske ture su savršen način da se povežete sa onima do kojih vam je stalo.

Postoje mnoge prednosti obilaska vinarija sa prijateljima ili kolegama, uključujući povećanje povezanosti i timskog duha, poboljšanu komunikaciju i veštine timskog rada i povećanu empatiju i razumevanje. Plus, može biti jako zabavno!

Prednosti iznajmljivanja automobila sa vozačem za vinske ture

Kada planirate vinsku turu po Srbiji, najveća prednost iznajmljivanja automobila sa vozačem je što možete prilagoditi svoju maršutu. Ova vrsta obilaska pruža vam priliku da posetite skrivene dragulje i steknete autentično iskustvo koje se ne može naći na velikim grupnim turama. Sa ličnim vozačem takođe možete da izbegnete lutanje  nepoznatim putevima i opasnu gradsku vožnju. Vaš vozač će znati koje su najbolje rute i moći će bezbedno da vas odveze od jedne destinacije do druge. Pored toga, vozači vam mogu pružiti insajderske informacije o svakoj vinariji i njenoj istoriji. Ako tražite zaista jedinstveno iskustvo vinskog putovanja u Srbiji, iznajmljivanje automobila sa vozačem je pravi put!

Dakle, nemojte odlagati – rezervišite svoju vinsku turu već danas!

Luksuzna vozila sa profesionalnim vozačem

Za porodice i prijatelje, za do 3 putnika:

 • Toyota Camry Hybrid
 • Audi Q5 Sport
 • BMW 520D
 • Mercedes Bens S
 • Pasat B8

Za grupe do 8 putnika preporučujemo luksuzni kombi:

 • Renault Traffic (do 8 osoba)
 • Mercedes V class (do 6 osoba, sa velikim prtljažnim prostorom)
 • Mercedes Vito
 • Ford tranzit

Sva vozila su opremljena:

 • Sedištima koja mogu da se podešavaju prema potrebama putnika pre i u toku vožnje
 • Najmodernijim sistemom Hi – Fi ozvučenja
 • Trozonskom klimom
 • Odličnom zvučnom izolacijom koja omogućava da se putuje na duge razdaljine bez osećaja umora

Najbolji period za vinske ture

Kada je u pitanju planiranje vaše vinske turneje po Srbiji, tajming je ključan.
Najbolje vreme za posetu je tokom sezone žetve (od septembra do oktobra). Za to vreme posetioci mogu da učestvuju u aktivnostima berbe grožđa i da probaju sveže napravljena vina direktno iz bureta! Ali ne brinite ako propustite sezonu berbe – većina vinarija je otvorena tokom cele godine za obilaske i degustacije.

Rezervišite svoju vinsku turu

Iskoristitie sve prednosti i uživajte u liksuzu. Rezervišite vožnju i krenite u obilazak najboljih vinarija u Srbiji.

Molimo da rezervacije obavite par dana unapred kako bi se obezbedilo željeno vozilo sa vozačem.

Za informacije o cenama Klikni ovde i planiranim polascima možete dobiti i pozivom na telefone:

+381 61 4901 010   i   +381 65 33 77 601.