Kongresni turizam

Ostavite sjajan prvi utisak na Vaše saradnike i potencijalne klijente

Ova grana turizma postaje sve popularnija u poslovnom svetu, a nije nužno vezana za turstičku sezonu. Uključuje različite oblike sastanaka, konferencije, simpozijume, sajmove, izložbe, nagradna putovanja u zemlji i svetu koja doprinose povezivanju ljudi i razmeni informacija i mišljenja.

Lider Limo vozila iz Biznis ili Premium klase su savršena za korporativna putovanja. Raspolažemo komfornim limuzinama za kompanijske transfere na konferencije i ostale važne događaje. Iz naše ponude izdvajamo pouzdan i višenamenski minivan Renault Trafic ukoliko putujete u grupi, ili neko od naših elagantnih, poslovnih vozila poput Toyota Camry Hybrid, ili Audi Q5 Sport za pojedinačna, ili putovanja sa nekoliko saradnika.Ukoliko ste sportskog duha i želite da ostavite dobar utisak na svoje poslovne partnere, uživaćete u našem Mercedes Benz-u, koji objedinjuje udobnost, sigurnost i brzinu.

Poslovni događaji mogu trajati i više dana, a mi smo tu da učestvujemo u planiranju svakog transportnog segmenta Vašeg putovanja. Naši vozači su Vam na raspolaganju 24 sata. Oslonite se na našu: tačnost, pouzdanost, kvalitet, brzinu i fleksibilnost.

Organizujte svoje poslovne obaveze na vreme i bez stresa, uz Lider Limo tim!