Poslovna putovanja

Krenite sa stilom na poslovni put automobilom sa vozačem

Za potrebe poslovnih putovanja do bilo kog mesta u Srbiji ili regionu stavljamo vam na raspolaganje naš vozni park automobila biznis, premijum i lux klase.

Poslovna putovanja sa Lider Limo doo, je odličan način da impresionirate klijente ili poslovne saradnike. Ako želite da ostavite dobar utisak na nekoga važnog, onda je usluga korporativnog prevoza definitivno način da to učinite. Vaš klijent ili poslovni saradnik će biti impresionirani vašim profesionalnim pristupom i tačnošću, i ceniće činjenicu da ste učinili sve da njihovo iskustvo bude pozitivno.

Poslovnim putnicima su potrebne pouzdane i efikasne usluge prevoza kako bi se osiguralo da na svoje poslovne sastanke stižu na vreme. Usluge korporativnog prevoza pružaju siguran i udoban način za poslovne putnike da stignu do svog odredišta. Ove usluge se mogu koristiti za prevoz na poslovni sastanak ili za prevoz poslovnih klijenata sa jednog mesta na drugo. Uz usluge korporativnog prevoza, kompanije mogu biti sigurne da će njihovi putnici bezbedno i udobno stići na odredište.

A sve to po unapred dogovorenim cenama i uslovima najma uključujući sve dodatne zahteve kao što su čekanje ili povratna vožnja.

Potpuna usluga / Vrhunska vozila / Profesionalni vozači

Stići ćete sa stilom. Ako prisustvujete posebnom događaju ili se sastajete sa važnim klijentima, šofer vam može pomoći da ostavite odličan utisak.

Kvalitetna i pažljivo birana vozila koja će vam pružiti komfor i udobnost uz brzi wi-fi internet i bežične punjače za mobilne i terminalne uređaje kako bi lako obavili vaše poslove čak i u toku samog putovanja.

Izbeći ćete muke oko vožnje i parkiranja. Šofer će se pobrinuti za sve detalje kako biste se mogli opustiti i uživati u vožnji.

Imaćete više vremena da se fokusirate na ono što je važno. Bez obzira da li radite na pripremama za prezentaciju u poslednjem trenutku ili jednostavno želite da se zavalite i opustite, šofer će se pobrinuti za vožnju kako biste se mogli usredsrediti na ono što vam je najvažnije.
Možete se opustiti ili obaviti posao dok se neko drugi brine o vožnji.

Šoferi su profesionalni vozači koji znaju kako da se brzo i efikasno kreću po gradu, tako da ćete i vi uštedeti vreme na putovanju

Transferi od i do aerodroma

Sleteli ste na beogradski aerodrom Nikola Tesla? Dočekaćemo vas sa stilom, poslovno odeven vozač sa tablom sa vašim imenom i osmehom na licu preuzima brigu za vaš dalji transfer do izabranog beogradskog hotela ili bilo kog drugog grada u Srbiji ili nekoj od zemalja u okruženju.

Učinićemo sve da na najbolji i najbrži način stignete na planirani sastanak, seminar ili kongres. Na vama je da nam iznesete vaše zahteve, a sve ostalo organizovaćemo do detalja krajnje profesionalno.

Nama je klijent uvek na prvom mestu tako da je izabrano vozilo namenjeno samo vama uz maksimalno poštovanje svih vaših zahteva. Dogovoreni prevoz vršimo po principu „od vrata do vrata“ stim što vi birate mesto i vreme polaska. Prevoz na relacijama van grada zakazuje se unapred, a za sve eventualne izmene dobijate kontakt vozača zaduženog za vas.

Izbor vozila za poslovna putovanja je važan iz nekoliko razloga:

 • udobnost i bezbednost putnika,
 • tačnost – u poslovnom svetu kašnjenja su nedopustiva,
 • ostavljanje utiska na poslovne partnere
 • povoljnije nego u sopstvenoj režiji

Hotelski transfer

U sklopu naših usluga, nudimo Vam i uslugu hotelskog transfera.

Usluga hotelskog transfera podrazumeva prevoz sa aerodroma Nikola Tesla Beograd do hotela u Beogradu, Novom Sadu ili drugom mestu u Srbiji. Bez obzira u kojem ste hotelu smešteni naš vozač će doći po Vas na aerodrom i dovesti Vas do ulaza u hotel ili će doći u lobi hotela po Vas.

Luksuz ne mora biti skup

Lider Limo doo pruža uslugu poslovnih putovanja po pristupačnim cenama.

Cena zakupa vozila sa vozačem uključuje sve troškove putovanja: najam, gorivo, putarine. Plaćanje naših usluga moguće je na više načina, u kešu ili platnim karticama uz izdavanje računa na licu mesta, a plaćanje je moguće i fakturom na račun firme. Otkazivanje rezervacije bez ikakvih dodatnih troškova moguće je unapred najmanje 12h pre dogovorenog prevoza.

Prevoz učesnika na poslovne/korporativne događaje

Minivan sa 8+1 je pogodan ukoliko sa vašim zaposlenima treba da otputujete na neku konferenciju, seminar ili tim bilding.

Vršimo prevoz putnika na poslovne sastanke u zemlji i inostranstvu po ugovorenom planu vožnje. Vršimo prevoz poslovnih grupa na ručkove i večere, čekamo i vraćamo grupu do adrese.

Umesto da zaposleni sami voze u odvojenim automobilima ili da se angažuje nepouzdani taksi i javni prevoz, možete iznajmiti minivan sa profesionalnim vozačem.

Minivanovi su opremljeni troozonskim klima uređajima i zatamnjenim staklima.  Sva naša kombi vozila iz ovog segmenta imaju odličnu zvučnu izolaciju i udobna sedišta koja osiguravaju izuzetno prijatno putovanje.

Naša kombi vozila imaju  dostupan veliki prtljažni prostor koji se preklapanjem zadnje klupe može dodatno uvećati, a prema vašem zahtevu i potrebi.

Bezbednost na prvom mestu

Sva vozila opremljena su bezbednosnim sistemima poslednje generacije,  dok optimalno prilagođavanje individualnom načinu vožnje stvara izuzetno suveren doživljaj i to po svim vremenskim uslovima prevoza.

Šta dobijate koristeći uslugu Liderlimo servisa

 • Lider Limo doo se bavi isključivo privatnim prevozom putnika
 • Ne nudimo linijski taksi i deljeni prevoz
 • Celo vozilo namenjeno samo vama i vašim poslovnim partnerima za prevoz od vrata do vrata
 • Vreme I mesto polaska birate Vi
 • Za medjugradki prevoz ili gradove u Evropi potrebno je unapred zakazati preko online rezervacije
 • Bićete upoznati sa kompletnim troškovima putovanja pre samog polaska (putarine, gorivo, najam vozača).
 • Plaćanje na kraju vožnje u gotovini ili karticom i možete dobiti račun
 • Možete platiti i preko fakture na račun firme ukoliko želite
 • Besplatno otkazivanje rezervacije minimum 12h unapred

Lider Limo servis je kao što samo ime kaže lider u oblasti prevoza putnika u luksuznim I grupnim putovanjima. Nećete pogrešiti ukoliko izaberete baš nas. Odlikuje nas profesionalnost, tačnost I pouzdanost. Pozovite I zakažite vašu vožnju na telefon  +381 65 33 77 601

Ili pošaljite email: reservation  reservations@liderlimo.rs .