Prevoz za svadbe i svečane prilike

Za Vaš poseban dan zaslužujete samo najbolje, od besprekornog izgleda naše limuzine do profesionalne usluge naših vozača

Prevoz za svadbe i svecane prilike

Važne i svečane prilike u životu su često jedinstvene i neponovljive. Zato je svaki detalj bitan. Bilo da želite svadbenu limuzinu iz snova, spektakularan prevoz za svadbu, matursko, momačko ili devojačko veče, rođendan, ili nezaboravan noćni izlazak, jedan od najboljih načina da ostavite odličan utisak, jeste iznajmljivanje limuzine.

Naš vozni park pruža mogućnost izbora. u skladu sa događajem na koji idete. Ukoliko ste poklonik sofisticirane elegancije, preporučujemo Toyota Camry Hybrid. Za osobe avanturističkog duha idealan izbor je Audi Q5 Sport. Poklonici inovativnih tehnologija doživeće svoju idealnu vožnju u BMW 52OD. Luksuzna unutrašnjost i vrhunski materijali Mercedes Benz-a zadovoljiće i one izbirljivog ukusa. Veće društvo provešće nezaboravne trenutke u minivanovima – Renault Trafic i Mercedes V Class.

Naši vozači izabraće najbrži i najkraći put da Vas bezbedno prevezu na željeno mesto. Budite bez stresa kada planirate važne događaje u svom životu i uživajte u trenutku.

U Lider Limo kompaniji svaki klijent je važan, a svaka prilika je posebna!