Prevoz do Aerodroma

Aerodromski transferi su naša specijalnost.

Specijalizovani smo za prevoz putnika od i do aerodroma

Ako Vam je potreban prevoz do aerodroma Nikola Tesla ili slećete na Beogradski aerodrom i treba vam prevoz do Novog Sada, Niša i drugih gradova na pravom ste mestu. Mi smo specijalizovani za ovakvu vrstu prevoza uz maksimalan komfor, bezbednost i pouzdanost po pristupačnim cenama.

Poštujemo Vaše vreme i uvek smo tu u dogovorenom terminu

Svi smo se jednom našli u situaciji da smo u poslednjem trenutku utrčavali u aerodromsku zgradu i žurili do šaltera kako bi se čekirali i krenuli na svoj put. Razlozi za kasni dolazak mogu biti brojni, ali je najvažnije da to ne bude zbog toga što niste mogli da pronađete pouzdan prevoz do aerodroma.

Putovanjem organizovanim prevozom do aerodroma izbegavate nepotreban stres i gubljenje dragocenog vremena. Ako izaberete usluge profesionalnog transfera do aerodroma, imaćete dovoljno vremena za sve i uspećete da izbegnete nervozu i stres.

Bilo da putujete sami, poslom ili idete na odmor, ili putujete sa porodicom i prijateljima, siguran i pouzdan prevoz do aerodroma učiniće Vaše putovanje prijatnim i pre svega rasterećenim. A kada se vraćate sa Vašeg putovanja, ponovo Vas može sačekati vozilo našeg limo servisa. Naše vozač će biti tačno na vreme tu da Vas sačeka i preveze do željene adrese u najkraćem roku.

Prevoz do aerodroma

Zašto treba da koristite Liderlimo servis za prevoz do aerodroma?

Ukoliko pozovete Liderlimo servis shvatićete da luksuzan prevoz do aerodroma ne mora biti po pravilu skup. Vozeći se sa nama uvidećete koliko je udobna, pouzdana, prijatna i bezbedna vožnja moguća i više se nikada nećete okrenuti drugim načinima prevoza.

I sami znate koliko skup parking može da bude na aerodromu i da su gužve u bilo koje doba dana nesnosne. Ovo treba da budu osnovni razlozi za izbegavanje odlaska na aerodrom sopstvenim vozilom. Takođe, korišćenjem naših usluga aerodromskog transfera udobnim vozilima, izbegavate duga i zamorna čekanja taksi prevoznika.

Naše usluge su Vam dostupne 24 časa, 7 dana u nedelji na teritoriji cele Evrope. Zakazivanje je moguće za bilo koji termin, jer su transferi do aerodroma prilagođeni Vašim potrebama i letu.

Šta dobijate kada naručite naše vozilo?

  • Brz i pouzdan prevoz luksuznim vozilima,
  • Vozače koji brinu o parkingu, saobraćajnoj gužvi i biraju najbolje rute za što brži transfer,
  • Praćenje Vašeg leta, ukoliko dođe do kašnjenja, kako bi uskladili dolazak vozača,
  • Prevoz do bilo koje destinacije,
  • Dolazak vozila sa vozačem na Vašu kućnu ili adresu kompanije, hotela ili apartmana,
  • Udobnost i komfor,
  • Povoljne cene,
  • Ljubazne i profesionalne vozače.

Aerodromski transfer pouzdanim, modernim vozilima

Do aerodroma ćete stići najsavremenijim vozilima iz našeg voznog parka koja, pored svoje udobnosti i komfora najvišeg stepena, donose i maksimalnu bezbednost, ali i luksuz. Sva naša vozila se redovno proveravaju i servisiraju, tako da su maksimalno pouzdana i sigurna.

Pored toga ih uredno pripremamo i za sve vremenske prilike, bilo da su u pitanju zimski ili letnji uslovi vožnje. U zavisnosti od toga koliko putnika prevozimo, imamo vozila različitih veličina i kategorija. Takođe smo u skladu sa tim usluge prevoza podelili u 4 kategorije: biznis, premium, lux i minivan.

Lux prevoz do aerodroma – koja je cena?

Ako ste se pitali da li je moguće platiti prevoz do aerodroma luksuznim vozilom ispod 50 eur, mi Vam nudimo i tu opciju. Naše cene su prilagođene različitim kupcima, pa smo zato osmislili i 4 kategorije u odnosu na koje možete odabrati onu koja Vam najviše odgovara.

Najam vozila se vrši za jednog do tri putnika (u našim limuzinama) i do 8 putnika u minivan vozilima; minimalna cena po satu, u biznis kategoriji, je 25 evra. Kada podelite ovu cifru na dva, odnosno tri putnika, jasna je računica. Za ostale tipove vozila, proverite naše cene i odaberite opciju koja se najbolje uklapa u Vaš budžet.

Ono što dobijate, kada iznajmite auto sa vozačem za transfer do i sa aerodroma, višestruko prevazilazi povoljnu cenu koju ste platili. Sačekaće Vas ljubazan vozač, koji govori najmanje jedan svetski jezik, vozilo sa Wi-Fi mrežom i POS terminalom za kartično plaćanje. U prijatnoj atmosferi ćete uživati u sigurnoj i udobnoj vožnji.

Na kojim rutama naši vozači najčešće voze?

Naši vozači i vozila su na raspolaganju za vožnju na teritoriji cele Evrope. Međutim, najfrekventnije rute na kojima se kreću su one ka aerodromima u našoj zemlji i regionu i nazad do adresa naših klijenata. A to su:

Pored toga su i transferi u okviru Beograda, gde se putnici prevoze do i sa aerodroma Nikola Tesla.

Rezervišite aerodromski transfer luksuznim vozilima za Vaše naredno putovanje

Ukoliko uskoro planirate poslovno putovanje ili krećete sa porodicom na odmor, rezervišite nekoliko dana unapred transfer luksuznim vozilom do aerodroma. U našim vozilima moći ćete da se pripremite za Vaše putovanje na miru u relaksiranoj atmosferi.

Naši vozači će se pobrinuti, ne samo da stignete na vreme za Vaš let, već i da Vam vreme provedeno u vožnji bude ugodno. Vašu vožnju do aerodroma možete zakazati online uz popust od 10% za prvu vožnju. Dobro nam došli!